Interieurbeplanting
van a tot z

Interieurbeplanting bij REMY

Complete ontzorging met een beplantingsplan

Wist je dat planten een gezonde werk- en leefomgeving ondersteunen? Ze hebben effect op de luchtvochtigheid en zuurstofgraad, filteren giftige stofjes en verbeteren de akoestiek. Hartstikke veel voordelen waarover onze kamerplantenspecialist je alles kan vertellen. Ook denkt hij graag mee over jouw beplantingsplan. Denk daarbij niet alleen aan de plantsoorten en positionering, maar ook aan matchende potten en vazen.
Advies op maat

Of een plant goed groeit, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het licht en de lucht.

Daarom begint het beplantingsplan met een bezoekje van onze kamerplantenspecialist. Daarna volgen adviezen, een voorstel en de inrichting. Ontwikkelen planten zich anders dan verwacht? Geen probleem, wij bieden groeigarantie. Want we zijn pas tevreden als jouw interieurbeplanting er prachtig bij staat.

Zakelijke abonnementen

Van restaurants tot kantoren: planten voegen in alle ruimten iets toe. En om jou als zakelijke klant te ondersteunen, bieden we abonnementen. Hiermee ontvang je – bijvoorbeeld maandelijks – nieuwe planten voor op tafel.

Wil jij buiten naar binnen halen in je huiskamer, restaurant of kantoorpand? Wij denken graag met je mee. Bezoek ons tuincentrum of neem contact met ons op.