Welkom bij
REMY tuincentrum

Jarenlange ervaring én frisse ideeën

We nemen je mee terug in de tijd …

Naar 1980 om precies te zijn. Sjef Oerlemans startte een hoveniersbedrijf en tuincentrum in Goirle. Later kwam Remy van Spreuwel het team met veel enthousiasme versterken, waarna hij het bedrijf per 1 oktober 2021 samen met David Oberink overnam. Met als missie: jouw verwachtingen overtreffen. Op het gebied van aanbod, advies, service, beleving én creativiteit.
Waan je in een groene wereld

Zoek je iets dat nét even wat anders dan anders is? Grote kans dat wij het al hebben gevonden, want we zijn dol op planten.

Ook voor borderpakketten, bomen, droogbloemen, gereedschap en hippe decoratie ben je bij ons aan het juiste adres. En ben je benieuwd hoe jouw boom of plant er groeiend of volwassen uitziet? Loop dan een rondje door onze inspiratietuin en laat je verrassen.

Blik op de toekomst

Nóg meer unieke planten, een veld met snijbloemen, een speeltuintje: we bruisen van de ideeën. Waarmee we ons tuincentrum de komende tijd nóg gezelliger en veelzijdiger gaan maken en jou nóg beter kunnen inspireren. Wat hetzelfde blijft? Het kleinschalige, persoonlijke gevoel. Want dat vinden we belangrijk.

Onze plantenspecialisten staan dagelijks voor je klaar met tips en adviezen. Bezoek het tuincentrum of stel je vraag online.